Een wereldberoemde Marilyn Monroe lookalike

Wie is Memory Monroe, de wereldberoemde Marilyn Monroe lookalike? Haar echte naam is Claudia van Etten en zij is geschoold zangeres, actrice en model. Zij houdt enorm van vintage kleding en heeft een grote voorliefde voor retro design. Toen zij in 2006 een vriendin tijdens haar verjaardag verraste met een optreden als Marilyn Monroe had zij nooit kunnen vermoeden dat zij een half jaar later "Happy Birthday" zou zingen voor Dolce en Gabbana in Milaan. Haar missie in het leven is mensen blij maken. Ook na haar switch van werken als activiteitenbegeleider in de zorg naar fulltime Marilyn Monroe dubbelganger is het dat nog steeds. Haar leven is een wonderlijke mix van glamour en hard werken en zij zet met haar Rotterdamse "recht door zee" aanpak entertainment van internationale allure neer.


Marilyn Monroe lookalike Memory Monroe

Recente Marilyn Monroe belevenissen en "memories"

Op de Memories pagina staan video's, foto's en verslagen van bijzondere Marilyn Monroe belevenissen en evenementen. De pagina wordt regelmatig uitgebreid en ververst en u kunt via een filter uw favoriete Marilyn Monroe belevenis kiezen.

Some like it Hot

Marilyn Monroe is Hot. Dat was zij 60 jaar geleden al en met het verstrijken van de jaren wordt haar populariteit niet minder maar juist groter. Ontelbare biografieën, musicals, tv series, films, producten, commercials en nieuwsberichten worden gelanceerd. De zoekterm Marilyn Monroe geeft in Google 87 miljoen resultaten. Overal ter wereld is zij hét Icoon van Hollywood en Amerika. Zij is het meest aansprekende sekssymbool van de 20ste eeuw. Een veelzijdig talent dat voortleeft in de harten en dromen van de mensheid én op uw belangrijke evenement.

Memory Monroe en haar Marilyn Monroe belevenis maken uw verjaardag, jubileum, kerst-, oud en nieuwfeest of nieuwjaarsreceptie een tijdloos maar trendy evenement waar nog lang over gesproken zal worden!

Marilyn Monroe lookalike

"Happy Birthday.....!!"

In november 2016 vier ik het 10 jarige jubileum van "Memory Monroe" en daar hoort een feestje bij. Wilt u voor mij "Happy Birthday" zingen? Of wilt u dit jaar ook uw verjaardag vieren? U vindt een speciaal kado door hier te klikken.

All Together Now - RTL 4- Memory Monroe als 1 van DE 100

All Together Now is een televisieprogramma waarin zangers optreden met als doel een honderdkoppige jury te laten opstaan en meezingen.

De jury bestaat uit een zeer kleurrijk, getalenteerd en enthousiast gezelschap van bekende Nederlandse zangers, zangeressen, rappers, producenten en entertainers. Het was een geweldig leuke ervaring om 1 van DE 100 te zijn.

Van Henk Westbroek tot de Dolly Dots tot Marilyn Monroe, met Jamai Loman als de aanvoerder van de jury en de mooie Chantal Janssen all presentatrice

Op 17 mei is mijn portret te zien.

Dus..! Ieder vrijdag vanaf 3 mei bij RTL 4 om 20.30 ALL TOGETHER NOW...!

 

all together now muur.jpg

 

Opties en boeking

Memory Monroe is net als haar grote inspiratiebron Marilyn Monroe een multitalent. Zoekt u een zangeres voor uw feest? Of een eyecatcher voor uw advertorial of beursstand? Via de knop opties ziet u nog een greep uit de onbegrensde mogelijkheden. Wilt u Memory Monroe direct boeken voor uw evenement klik dan nu meteen op boek nu