Een verjaardag om nooit te vergeten...

...met "Marilyn Monroe" die u een speciaal op maat gemaakt lied toe zingt.

U waant zich J.F Kennedy tijdens zijn 45ste verjaardag in 1962. Marilyn zong Happy Birthday voor hem met een zwoele stem. In het lied zat een - speciaal voor de gelegenheid geschreven - "bruggetje" op de melodie van Thanks for the Memory (zie onderaan deze pagina).

Memory maakt op dit "bruggetje" de tekst die past bij u. Bijvoorbeeld: " Thanks Dolce and Gabbana; for the wonders you design, they are like diamonds not like rhines, Your collections and your lines , they make women shine, we thank you so much " .

Marilyn was gekleed in een jurk die zo strak zat dat ze er letterlijk ingenaaid werd. De jurk was bezet met duizenden strasssteentjes en is in 1999 in New York geveild voor 1,26 miljoen dollar. Memory Monroe heeft een exacte replica van de jurk en de bijpassende bontjas die Marilyn droeg terwijl ze het podium op schreed.


Verjaardagstaart Marilyn MonroeMarilyn kado korting

Deze "Giftcoupon" kunt u inwisselen voor 10% korting op een boeking van "The Marilyn Birthday Experience in 2016". Maak een foto van de bon en stuur deze in uw bevestigingsmail of zet "Coupon2016" in het "tell me more" vak in het boekingsformulier

Geniet van het mooiste verjaarsfeest dat u ooit in uw leven kunt beleven.

Verjaardag met Memory Monroe lookalike Marilyn