Jij lijkt wel erg veel op Marilyn Monroe

"Wat lijk jij op Marilyn Monroe"...! Na dit mooie compliment meerdere malen gekregen te hebben ben ik me in Marilyn gaan verdiepen. Zij was zo'n bijzondere vrouw. Haar leven, haar passies en haar talenten...... ik bleek op meerdere vlakken op Marilyn Monroe te lijken! Zij bezat een unieke combinatie van onschuld, speelsheid en verleidelijkheid. Een goed stel hersens maakte dat haar glansrol van "dom blondje" echt maar een rol was. Er is heel veel te vertellen over het icoon van Hollywood, vooral over juist die dingen die de meeste mensen niet weten. In mijn blogs op de "memories" pagina schrijf ik regelmatig stukjes over Marilyn en over mijn ervaringen als haar lookalike.

Beste Marilyn Monroe lookalike

"Niet alleen haar ongelooflijke gelijkenis maar vooral Memory Monroe's warme persoonlijkheid maken dat je je in een Hollywoodfilm of een mooie droom waant"

Waait je jurk ook op? Net als bij Marilyn?

De twee beelden die bij veel mensen opkomen als zij aan Marilyn Monroe denken zijn een zoetgevooisde Marilyn die "Happy Birthday, Mister President" zingt en een Marilyn die poseert in haar witte opwaaiende jurk. Het is altijd een bijzonder spannend moment wanneer deze scene tot leven komt en iedereen zich in het oude New York waant en zich voelt als de fotografen die erbij waren...

Hoewel deze twee beelden de Marilyn Monroe belevenis compleet maken, valt er nog veel meer te beleven. Kenmerkend zijn de persoonlijke aandacht en het improvisatietalent van Memory Monroe die maken dat zowel man als vrouw in vervoering raakt en daarbij geloven dat ze kostbare tijd met Marilyn zelf hebben doorgebracht.

Marilyn Monore lookalike opwaai jurk

"Memory Monroe is onmisbaar daar waar u een onvergetelijke indruk wilt achterlaten!"

Over de hele wereld worden dagelijks ontelbare evenementen georganiseerd en daar wordt veel energie, aandacht en geld aan besteed. Natuurlijk wilt u verzekerd zijn van uniek entertainment dat perfect past bij uw evenement en welke uw investering waard is. U bespreekt rechtstreeks, zonder tussenkomst van een artiestenbureau, het evenement en Memory Monroe's rol daarin door. Dit garandeert de meest succesvolle inzet van haar waarde voor het feest.

De volgende uiteenlopende opdrachtgevers zijn het er over eens: Memory Monroe is onmisbaar bij een verjaardag, jubileum, opening, show, bedrijfsfeest of elke andere gelegenheid waar men een onvergetelijke indruk wil achterlaten.

U wilt Memory Monroe boeken voor uw evenement

Omdat uw gewaardeerde gasten speciale aandacht verdienen boekt u deze wereldberoemde Marilyn Monroe tribute artiest. Zij zal graag samen met u bespreken met welke ingrediënten u samen de meest smaakvolle beleving kunt samenstellen.